SCHELA PLAST FÅR NY INTERNATIONAL EJER

Schela Plast er blevet solgt til Robinson Packaging, som i forvejen tilbyder komplette emballage løsninger via produktion i UK og Østeuropa. Robinson har fokus på kunder inden for fødevarer, husholdning og personlig pleje. Både Robinson og Schela Plast får mulighed for at udbygge deres i forvejen succesrige markedspositioner via tæt samarbejde og erfaringsudveksling.     

Schela Plast har mere end 40 medarbejdere og leverer til både lokale og internationale kunder inden for samme segmenter som Robinson. Schela Plast har 50 års erfaring med produktion af blæsestøbte plastflasker og har oplevet betydelig vækst de seneste år. Virksomheden har et bredt sortiment og stærke kompetencer inden for design og udvikling af nye forme. De senere år har Schela Plast haft stor fokus på genbrugsplast og fornybar plast, hvilket passer perfekt til Robinson’s prioriteter. 

Dr Helene Roberts, CEO, Robinson: “Dette er en ideel videreudvikling for os, som kun har været mulig, fordi begge virksomheder deler samme formål, værdier og fokus på vores kunder. Aftalen er først og fremmest drevet af mulighederne for at udvide vores eksisterende kunderelationer og skabe nye arbejdspladser. Vi deler ambitionen om en bæredygtig fremtid for mennesker og miljø.” 

Morten Jeppesen, Direktør; Schela Plast: ”Vi er begejstrede for at blive en del af Robinson familien – en virksomhed med samme ambitioner og værdier som os med fokus på høj kundeservice og medarbejdertilfredshed. Begge virksomheder har stor fokus på bæredygtig udvikling og er dedikerede til at levere emballage løsninger af høj kvalitet.”

Se gerne mere information om Robinson på robinsonpackaging.com

For yderligere information kontakt gerne Morten Jeppesen på mj@schela.dk.